STÄNG MENY

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!

Bli kontaktad

Kort om oss

Tepac Entreprenad grundades 2001 som ett renodlat VVS-företag. Från 2009 och framåt så övergick verksamheten till att hantera totalentreprenader vilket numera är våran huvudverksamhet. Idag är vi en etablerad stambytesentreprenör med gott renommé och en väl utvecklad arbetsmetodik för att hantera stambyten i alla typer av fastigheter.

Att jobba som VD i ett företag som jag verkat i närmare 20år är en ära för mig och det är otroligt kul och spännande att få fortsätta vara med i den resa som Tepac befinner sig i.

Richard Englund, VD

Kompetens

Vår personal, erfarenhet och kunskap är största källan till den kompetens vi besitter efter 7000 stambytta lägenheter.

Flexibilitet

Varje kund och projekt är unikt. Vi försöker alltid situationsanpassa varje projekt med en grundstomme utifrån alla tidigare erfarenheter.

Lojalitet

Vi vill alltid ha en nöjd kund och efterlämna fina och hållbara installationer i de projekt och fastigheter vi har arbetat i.

Våra certifikat

Nordisk VVS ingår nu i Tepac-koncernen.

Nordisk VVS-Teknik är verksam inom VS entreprenader och stambyten. Bolaget bildades 2000 av Johan Börjebo, vd för bolaget, och har sin verksamhet i Storstockholm, företaget har cirka 45 anställda. ”Det känns inspirerande och jag ser fram emot att ta bolaget till en ny nivå tillsammans med Tepac och Storskogen. Att vi behåller vår egen identitet och företagskultur i kombination med fördelarna av att ingå i ett större sammanhang blir perfekt för oss”, säger Johan Börjebo, vd Nordisk VVS-Teknik.

Storskogen förvärvar Tepac Entreprenad

Storskogen har den 4 maj 2020, förvärvat majoriteten av aktierna i Tepac Entreprenad AB. Tepac är idag marknadsledande på stambyten i primärt bostadsrättsföreningar i Storstockholm, och flerfaldigt belönat Gasell-företag.

”Vi är mycket glada över att ha förvärvat Tepac. Det är ett mycket välskött bolag med en framgångsrik affär. Vi ser fram emot att utveckla bolaget tillsammans med ledningen” Peter Ahlgren ansvarig för affärsområdet Tjänster